2109349162 Νίκης 28, Αγιος Δημήτριος papanik.n.k@gmail.com
hero image

 Up down lift
Τεχνική εταιρεία ανελκυστήρων

_______
Πιστοποιητικά
 
 
Ο έλεγχος και η πιστοποίηση των ανελκυστήρων αποτελεί μια διαδικασία η οποία εξασφαλίζει την ασφαλή & ομαλή λειτουργία του μηχανήματος καθώς και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης βλαβών, εγκλωβισμών και υψηλές σε κόστος αντικαταστάσεις λειτουργικών εξαρτημάτων .
 
Σύμφωνα με τον ΦΕΚ 2604/Β/2008 η διαδικασία αυτή νομιμοποιείται και αποτελεί βασική ενέργεια για κάθε κτήριο με χρήση ανυψωτικού μηχανήματος. Επίσης μέσω αυτής της ενέργειας εξασφαλίζεται και εγγράφως την ορθή λειτουργία του ανελκυστήρα κάτι που είναι απαραίτητο σύμφωνα με τη νομοθεσία.
 
Η UP DOWN LIFT O.E. αναλαμβάνει αυτή τη διαδικασία για εσάς καθώς και την εκτέλεση των απαραίτητων αλλαγών του ανελκυστήρα σας με σκοπό την ασφάλεια στις μετακινήσεις σας με τη χρήση αυτού φροντίζοντας να σας ενημερώνει τακτικά για τον επανέλεγχο.
 
Το γραφείο μας σας εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία του ανελκυστήρα σας γρήγορα, οικονομικά και νόμιμα με σύγχρονους και αναγνωρισμένους φορείς ελέγχου που σε συνεργασία φροντίζουμε με κάθε λεπτομέρεια για την κάλυψη των τεχνικών και νομοθετικών υποχρεώσεων του μηχανήματος.
 
 
 
Το γραφείο μας είναι πάντα στη διάθεση του πελάτη 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο και σε πολύ σύντομο χρόνο από την λήψη της εκάστοτε βλάβης.